Veteranen Races over 1000m

Misschien heeft u begin dit jaar de Head gestart en smaakt dat naar meer, wellicht wilt u graag de FISA Masters in Poznan starten en is een generale repetitie geen overbodige luxe, of wilt u de FISA Masters wel starten, maar is Polen u iets te ver; dan is de Martini Regatta een uitstekende gelegenheid om een prachtige wedstrijd te varen!


Op de Martini Regatta kunnen veteranen vanaf dit jaar op zaterdag in V1x, DV1x, V2- en DV2x en op zondag in V4x en DV4x racen over een afstand van 1000m.


Op zaterdagavond zal bestaat er een mogelijkheid om samen met de oud-eerstejaars achten te gaan bbq-en op het terrein van de Martini Regatta, hiervoor kunt u zich opgeven bij onderstaand e-mail adres. De kosten van de bbq zullen op ongeveer 12,50 p.p. uitkomen.


Na een zware wedstrijd geen zin om vanuit het hoge noorden de lange reis naar huis af te leggen? Er zijn een aantal hotels in de buurt van de baan in Hartsktede, bijvoorbeeld het Bastion Hotel Groningen, het Postillion Hotel Haren Groningen of het Van der Valk Hotel Groningen-Westerbroek waar u kunt overnachten. Ook is er de mogelijkheid om te verblijven in houten huisjes of een tent op Camping Engelbert (±3km van de roeibaan).


Meer informatie volgt via deze site of neem contact op met promotie@martiniregatta.nl . De loting zal donderdagavond voorafgaand aan de Martini Regatta op de site staan.

Martini Regatta

live tracker
nieuws
contact
downloads

wedstrijd

bepalingen
algemeen
inschrijvingen
loting
verkeersregels
veiligheid
uitgeschreven nrs
tijdschema

informatie

sponsoring
roeibaan
links
commissie
route
fietsverhuur
junioren
veteranen
oud-eerstejaars 8

inschrijvingen

matrix
per veld
per vereniging

loting

matrix
per veld
per heat
per vereniging

uitslagen

matrix
per veld
per heat
per vereniging

archief

oude uitslagen