Nieuws

Boord-aan-boord

Finales zullen worden boord-aan-boord gevaren worden volgens de standaard boei-indeling

Time-trails

Wegens weersomstandigheden worden voorwedstrijden in time trials gevaren over 1900 m.

De voorwedstrijden en junioren heats worden op basis van lotingsvolgorde gestart, met inachtneming van de promotiecode per voorwedstrijd. (bijvoorbeeld: de 3 tijdsnelsten gaan door naar de finale).


Alle ploegen worden gestart in baan 7. Er wordt gevaren conform RvR met betrekking tot kiellinie wedstrijden (opgelopen ploegen moeten uitwijken naar baan 6 / 5)


Startverschiltussen ploegen is 20 seconden

Startverschil tussen heats / voorwedstrijden is minimaal 1 minuut.


Finales kunnen zowel als time trial of als boord-aan-boord gevaren worden. Dit wordt nader bekend gemaakt op het wedstrijd secretariaat.


Voorwedstrijd time-trial, finale boord-aan-boord: klasserend
Voorwedstrijd time-trial, finale time-trail: niet klasserend
Direct finale boord-aan-boord: klasserend
Direct finale time-trial: niet klasserend


Baan 0 is de oproeibaan
Baan 1 wordt vrijgehouden
Baan 2 + 3 is voor warm roeien / oproeien
Baan 4 wordt vrijgehouden
Baan 5, 6 en 7 is wedstrijdbaan
Baan 8 is verboden voor roeiers, (disciplinaire maatregelen zijn mogelijk, bijvoorbeeld straftijd of uitsluiting, straftijd is bepaald op 5sec)

Opgesteld door: Gidion de Boer Hoofd Jury en Tineke Bos wedstrijdleiding
Datum:19 juni 2011
versie 10:00 uur

Junioren 14 en Veteranen over 2000m


De races van 10:35 en 10:45: Junioren 14 en Veteranen zullen over 2000m gevaren. Wegens de weersvoorspellingen starten we niet op 1000m, en dus zal de start van startvlotten plaatsvinden. Voor meer informatie, neem contact op met de wedstrijdleiding: Tineke Bos, 06 204 15 474


Voorwedstrijden DB 4+ vervallen


De voorwedstrijden van veld [137] DB 4+ vervallen vanwege een terugtrekking


Weging LSA 8+


De weging voor veld [116] LSA 8+ is open vanaf 14:30


Nanne en Rogier trainen op Harkstede


Het weekend voor de Hollandia / NK Klein trainde het RTC Zwaar Groningen op de baan in Harkstede. Onder begeleiding van coaches Mark Emke en Niels van den Bovenkamp werden de roeiers begeleid vanuit de videoboot. Op deze video zijn Martijn Dresscher en Peter Streef (Nederlands Kampioen SB 2-) en Rogier Blink en Nanne Sluis (Brons op NK SA 2-) te zien. Het is voor deze groep ideaal om op deze manier naast elkaar te kunnen trainen op deze baan.
Joost Adema, voormalig Olympisch roeier, heeft te kennen gegeven de Martini Regatta te gaan starten in het veteranenveld. Zijn voormalig twee-zonder partner Sjoerd Hoekstra, prefereert echter golfen. In deze sport schijnt hij meer uitdaging te vinden. Joost laat zich niet uit het veld slaan door deze tegenslag en zal zeker aan de start verschijnen. Over welk nummer hij zal roeien in het veteranenveld kunnen wij helaas nog geen uitsluitsel gevenAegirs Dames '06 gaat de Martini Regatta starten in het oud-eerstejaarsachten veld. Deze dames hopen oog in oog te staan met hun voormalige concurrentie aan de start. Heeft u vier jaar geleden aan de start gelegen met deze dames en wenst u ze deze keer wel te verslaan? Of heeft u ze vier jaar geleden verslagen, en wil u dit nog eens doen? Uw kans is daar op de Martini Regatta 2011.Beste roeier, oud-roeier,


Van 17 tot en met 19 juni vindt de Martini Regatta weer plaats op de roeibaan van Harkstede. Bijzonder aan de Martini Regatta van 2011 is de extra aandacht die geschonken wordt aan andere velden dan de reguliere junioren en senioren velden. Zo zijn voor het eerst velden uit geschreven voor minder validen. Daarnaast krijgen ook veteranen en bedrijven de mogelijkheid om hier een mooie race te varen. Dit is één van de weinige boord-aan-boord races voor veteranen en wellicht een goede voorbereiding op de FISU Masters in Poznan! Maar ook als je Poznan iets te ver weg vindt, biedt de Martini de gelegenheid om een mooie wedstrijd te starten.


Maar is dit allemaal niet aan jou besteed? Gaan die veteranen jou te hard, maar wil je wel dat gevoel van vroeger herbeleven? Roep dan je ploeg van vroeger bij elkaar en start in het oud-eerstejaarsachten veld!High Tea


Op zondagmiddag 19 juni vanaf 12 uur 's middags kunt u genieten van een heerlijke High Tea. Mocht u zin hebben om samen met uw oude roeivrienden of met anderen zin hebben om onder het genot van een kopje koffie of thee lekkere zoete en hartige hapjes te eten, dan bent u van harte welkom om gebruik te maken van onze High Tea. Bij het secretariaat kunt u voor één of twee personen een High Tea-bon kopen welke u in kunt wisselen bij de bar in de tent. Voor 7,50 per persoon en 12,50 voor twee personen krijgt u van ons dan een kopje koffie of thee met allerlei zoete en hartige hapjes. Denk hierbij aan cupcakes, stukjes taart en hartige sandwiches.


We hopen u zondagmiddag te mogen verwelkomen!Versla onder barre omstandigheden die tegenstander van vroeger. Diegene die de finishlijn een fractie van een seconde eerder passeerde dan jij. Het moment van revanche is daar! Organiseer nu je ploegreünie en stap weer in de boot tijdens de Martini Regatta. Op zaterdagmiddag worden de oud-eerstejaars 8+ races over een aftand van 500 verroeid!


Om de zaterdag goed af te sluiten zal er een bbq georganiseerd worden. Er is een combinatiepakket gemaakt, hier zit het inschrijfgeld en het gebruik van een acht in. Het combinatiepakket kost 80 ? per boot. Er hoeven dus geen eigen boten geregeld te worden.Aangepast roeien


Op verzoek heeft de Martini Regatta dit jaar verschillende nummers voor aangepast roeien uitgeschreven. De wedstrijden zullen op 18 en 19 juni over een afstand van 1000 m worden geroeid op een zes-ploegen-baan.


De volgende nummers zijn uitgeschreven op zowel de zaterdag als de zondag:

H AS 1x MIX LTA 4+D AS 1xMIX TA 2x
H TA 1xD TA 1xH LTA 2-D LTA 2-
Inschrijving is mogelijk via het KNRB inschrijfprogramma.


Tot op de Martini Regatta
Nieuw: veteranen op de Martini Regatta


Oude tijden zullen herleven! Versla onder barre omstandigheden die tegenstander van vroeger. Diegene die de finishlijn net een fractie van een seconde eerder passeerde dan jij. Het moment van revanche is daar! Organiseer nu je ploegreünie en stap weer in de boot! Is je ploeg niet meer compleet? Andere nummers mogen ook.


Bijzonder aan de Martini Regatta van dit jaar is de extra aandacht die geschonken wordt aan het veteranen roeien. Uniek hieraan is dat het één van de weinige 1 km wedstrijden voor veteranen is op een zesbaans roeibaan. Er zullen er voor hen extra activiteiten georganiseerd worden. Hierover volgt later meer.

Martini Regatta

live tracker
nieuws
contact
downloads

wedstrijd

bepalingen
algemeen
inschrijvingen
loting
verkeersregels
veiligheid
uitgeschreven nrs
tijdschema

informatie

sponsoring
roeibaan
links
commissie
route
fietsverhuur
junioren
veteranen
oud-eerstejaars 8

inschrijvingen

matrix
per veld
per vereniging

loting

matrix
per veld
per heat
per vereniging

uitslagen

matrix
per veld
per heat
per vereniging

archief

oude uitslagen