Sponsoring

Al vele jaren is de Martini Regatta een begrip in de Nederlandse roeiwereld. De wedstrijd is berucht voor de harde wind en de barre omstandigheden, desondanks komen er ieder jaar meer dan 1500 roeiers uit binnen- en buitenland op deze mooie wedstrijd af. Naast het feit dat deze wedstrijd een prachtig sportevenement is, is het ook een goede 'Groningen promotie'.


Voor bedrijven is er een groot scala aan mogelijkheden wat betreft sponsoring. Mocht u meer informatie over deze mogelijkheden willen, dan kunt u altijd contact opnemen met sponsoring@martiniregatta.nl


Roeien met uw bedrijf: Project Martini Regatta 2011


Mocht u en uw bedrijf erg enthousiast zijn geworden over het roeien, of wilt u naast het werk ook iets uitdagends en sportiefs ondernemen met uw collega's? dan is het Project Martini Regatta 2011 wellicht iets voor u!


De Martini Regatta is een internationale roeiwedstrijd voor de nationale (sub)top. Dit jaar is er voor het eerst een bedrijvenveld, speciaal voor bedrijven die nog weinig of geen ervaring hebben met de roeisport. De afstand van 500 meter zal verroeid worden in een C4+, dit is een boot voor vier personen. De locatie is de roeibaan in Harkstede, één van de slechts twee Nederlandse roeibanen die aan de Olympische eisen voldoen.


Bedrijven die interesse hebben in het starten van deze wedstrijd kunnen een trainingspakket nemen. Dit trainingspakket behelst het volgende: vier keer trainen, en het starten van de wedstrijd. Voor verdere vragen over dit interessante pakket kunt u contact opnemen met sponsoring@martiniregatta.nl


Martini Regatta

live tracker
nieuws
contact
downloads

wedstrijd

bepalingen
algemeen
inschrijvingen
loting
verkeersregels
veiligheid
uitgeschreven nrs
tijdschema

informatie

sponsoring
roeibaan
links
commissie
route
fietsverhuur
junioren
veteranen
oud-eerstejaars 8

inschrijvingen

matrix
per veld
per vereniging

loting

matrix
per veld
per heat
per vereniging

uitslagen

matrix
per veld
per heat
per vereniging

archief

oude uitslagen