Gyas Lustrumwedstrijden

Wat biedt het lustrum van A.G.S.R. Gyas aan extra toevoegingen?

Naast het eerstejaarsklassement waar de Martini Regatta al onderdeel van was, is de Martini Sprint nu ook onderdeel van het sprintklassement. Verder is het ook één van de wedstrijden van het Development-klassement voor 4- boten. Voor een grote groep ambitieuze roeiers is de Martini Regatta dus een belangrijke wedstrijd.

Aangezien het een lustrumwedstrijd is, zullen wij ook de nodige lustrumnummers uitschrijven. Deze zijn toegankelijk voor iedereen, maar extra geschikt voor mensen die naar de wedstrijd komen kijken en zelf ook graag een baantje zou willen meetrappen. Inschrijving voor de lustrumnummers is uiteraard gratis en in overleg kunnen eventueel boten worden geleend.

En wat is dan die estafette??

Het is voor het eerst dat er een roei-estafette in Nederland wordt gehouden. In een team van zeven roei(st)ers en één stuur ga je de uitdaging aan met andere teams. Er zal in estafette-vorm geroeid worden in achtereenvolgens de skiff, dubbeltwee en gestuurde gladde vier. Stel daarom met je vereniging een mooie ploeg samen (deze mag uit mannen en vrouwen bestaan) en kom deel uitmaken van deze unieke gebeurtenis!

Zaterdag

Op zaterdag zullen er diverse lustrumnummers verroeid worden.

Zondag

Op zondag staan er twee speciale lustrumnummers op het programma:Meer informatie over de lustrumnummers en het Gyas lustrum kan verkregen worden bij ceremonie@martiniregatta.nl.