Welkom bij de Martini Regatta/Gyas Lustrumwedstrijden 2009

Welkom op de website van de Martini Regatta en Martini Sprint 2009. De Martini Regatta wordt in 2009 verroeid op zaterdag 20 en 21 juni op de Watersportbaan in Harkstede (Groningen). De wedstrijd wordt voorafgegaan door de Martini Sprint wedstrijden op vrijdag 19 juni. Dit jaar heeft de wedstrijd een speciaal tintje, aangezien het 9e lustrum van A.G.S.R. Gyas gevierd wordt! Het thema van dit feestelijke jaar is "Gewoon Goud". Geheel in stijl zullen er een aantal lustrumnummers verroeid worden. Daarnaast wordt er voor het eerst in Nederland tijdens de Martini Regatta een heuse roei-estafette georganiseerd. Dit belooft een echt spectakel te worden! Meer informatie hierover is te vinden op de lustrum-pagina.

Deze website is de plek voor alle informatie over deze evenementen: inschrijvingen, lotingen en uitslagen worden hier steeds zo snel mogelijk gepubliceerd.

We hopen jullie voldoende informatie te hebben gegeven en jullie in grote getale te mogen verwelkomen in het mooie Groningen in het weekend van 19, 20 en 21 juni 2009, om op die manier ook een graantje van het goud mee te pikken!

Met sportieve groeten,
Namens de Groninger Roeibond en de Lustrumcommissie '09 "Gewoon Goud",

De Martinicommissie

poster 2009

Medisch Centrum Zuid    Strukton Worksphere    Rabobank

Gemeente Groningen    Gemeente Slochteren    Provincie Groningen    Citeq