BOORD AAN BOORD

Na overleg is besloten het ochtendblok te varen als normale Boord-aan-Boord wedstrijden.

Er wordt gestart in de normale banen: 2-7.

Vooralsnog wordt er vanuit gegaan dat ook de middag Boord-aan-Boord gevaren gaat worden.

Wanneer de weersomstandigheden het noodzakelijk achten om maatregelen te treffen ter bevordering van de veiligheid en eerlijkheid dan zullen deze zo spoedig mogelijk worden gecommuniceerd via het wedstrijdsecretariaat en omroep.

Uiteraard blijft het reglement van Roeiwedstrijden van kracht en zullen ook nu alle ploegen zich dienen te houden aan verkeers- en kledingregels en dienen tijdig aan de start te verschijnen.

Nieuws


Combi heats Junioren zaterdag


De volgende nummers zullen worden samengevoegd tot combi heats:

 • 25 en 26 J181x A/B
 • 31 en 32 M181x A/B
 • 37 en 38 J161x/A/B
 • 41 en 42 M161x A/B

Veteranen combiheats


De veteranen nummer zullen worden samengevoegd tot combi heats. Met tijd correctie factoren voor boot en leeftijd zal de winnaar per heat bepaald worden. Correctie factoren per ploeg zullen in de loop van de week op deze site worden gepubliceerd.


Zaterdagochtend

 • 80 V1x en 82 V4x combi heat
 • 81 DV 2x

Zaterdagmiddag na blok 16

 • 83 DV1x en 85 DV4x combi heat
 • 84 V2x

Zondagochtend

 • 193 V1x heat A en heat B
 • 188 V2-
 • 189 Dv1x

V1x naar zondagochtend.


Het nummer V1x op zondag wordt verplaatst naar het ochtend blok. Hierdoor is het mogelijk om zowel het HV1x als het DV1x (beiden zondag ochtend) te combineren met de MixV2x (zondagmiddag).
Het is helaas niet mogelijk boten dubbel te gebruiken binnen een blok. Dit betekent dat de HV1x en de DV1x op zondag geen boten kunnen delen.


Inschrijvingen zijn open.


Inschrijvingen zijn mogelijk via het inschrijfprogramma van de KNRB, vanaf woensdag 30 mei 18 uur. Op verzoek is toegevoegd is wedstrijd nummer 197 Mix V2x. Dit nummer wordt op zondagmiddag verroeid in blok 14.


Martini Regatta wint het Rabobank Stimuleringsfonds!


Gisteravond is met een feestelijke uitreiking bekend geworden dat de Martini Regatta 5000 euro heeft gewonnen via het Rabobank Stimuleringsfonds! Dit geld zal gestoken worden in het verbeteren van de baan, met name het bereikbaar maken van alle faciliteiten voor minder valide roeiers. De Martini Commissie wil iedereen die gestemd heeft graag bedanken!


Stem voor de Martini Regatta


De Martini Regatta wil graag de roeisport aantrekkelijker en toegankelijker maken voor gehandicapte atleten! Daarbij hebben we JOUW hulp nodig! Stem nu op de Martini Regatta bij het Rabobank Stimuleringsfonds en help de Martini Regatta om het roeiplezier op de baan in Harkstede te vergroten!


Veteranen op de Martini Regatta


Oude tijden zullen herleven! Versla onder barre omstandigheden die tegenstander van vroeger. Diegene die de finishlijn net een fractie van een seconde eerder passeerde dan jij. Het moment van revanche is daar! Organiseer nu je ploegreünie en stap weer in de boot! Is je ploeg niet meer compleet? Andere nummers mogen ook.

Bijzonder aan de Martini Regatta van dit jaar is de extra aandacht die geschonken wordt aan het veteranen roeien. Uniek hieraan is dat het één van de weinige 1 km wedstrijden voor veteranen is op een zesbaans roeibaan. Er zullen er voor hen extra activiteiten georganiseerd worden. Hierover volgt later meer.

Martini Regatta

live tracker
nieuws
downloads

wedstrijd

bepalingen
algemeen
inschrijvingen
loting
verkeersregels
veiligheid
uitgeschreven nrs
tijdschema

informatie

sponsoring
roeibaan
links
commissie
route
fietsverhuur
junioren
veteranen
oud-eerstejaars 8

inschrijvingen

matrix
per veld
per vereniging

loting

matrix
per veld
per heat
per vereniging

uitslagen

matrix
per veld
per heat
per vereniging

archief

oude uitslagen