Junioren Races over 1000m

Naast het reguliere wedstrijdprogramma voor jeugd en junioren kunnen 14 jarigen op zondagochtend voor het eerst op de Martini Regatta racen over 1000m in de 2x en 4x!


Bovendien zal er dit jaar een verenigingsprijs te verdienen zijn voor de best presterende juniorenvereniging op de Martini Regatta! Dus kom in het weekend van 18, 19 en 20 juni met zoveel mogelijk junioren naar Groningen en ding mee naar deze mooie prijs!

s Middags kan er met een colaatje in de hand worden genoten van de voetbalwedstrijd Nederland - Japan op een groot televisiescherm.


Op zaterdagavond zal er voor de junioren om 18h30 een pastamaaltijd klaarstaan bij de finishtoren. Kosten hiervoor bedragen 5,00, opgave hiervoor kan bij onderstaand mailadres.

Voor de junioren is er de mogelijkheid om te kamperen op het wedstrijdterrein van de Martini Regatta. Sanitaire voorzieningen zijn daar aanwezig.


Meer informatie vind u op deze site en voor vragen kunt u altijd terecht bij secretariaat@martiniregatta.nl of bij Marcel Woortman te bereiken op nr. 06-50640323.


We kijken ernaar uit jullie te zien op de Martini Regatta!

Martini Regatta

nieuws
contact
downloads

wedstrijd

bepalingen
algemeen
inschrijvingen
loting
verkeersregels
veiligheid
uitgeschreven nrs
tijdschema

informatie

roeibaan
links
commissie
route
fietsverhuur
junioren

inschrijvingen

matrix
per veld
per vereniging

loting

matrix
per veld
per heat
per vereniging

uitslagen

live tracker
via Twitter
per veld
per heat
per vereniging

archief

oude uitslagen
baanrecords