Welkom bij de Martini Regatta 2010

Welkom op de website van de Martini Regatta en Martini Sprint 2010. De Martini Regatta wordt in 2010 verroeid op zaterdag 19 en 20 juni op de Watersportbaan in Harkstede (Groningen). De wedstrijd wordt voorafgegaan door de Martini Sprint wedstrijden op vrijdag 18 juni.
Dit jaar wordt de Martini Regatta extra bijzonder, omdat er de mogelijkheid is in je oude eerstejaars8 opnieuw tegen elkaar te strijden over 1km. Dit belooft een echt spektakel te worden! Kijk hier voor meer informatie.


Dit jaar zal er ook aandacht zijn voor het WK voetbal! De organisatie heeft voorzieningen geregeld zodat de wedstrijd Nederland - Japan op groot scherm gevolgd kan worden!


Deze website wordt de plek voor alle informatie over deze evenementen: inschrijvingen, lotingen en uitslagen worden hier steeds zo snel mogelijk gepubliceerd.

We hopen jullie middels deze site alle informatie te kunnen geven de komende tijd en dat we jullie in groten getale mogen verwelkomen in het mooie Groningen in het weekend van 18, 19 en 20 juni 2010!Met sportieve groeten,
Namens de Groninger Roeibond,

De Martinicommissie