Bepalingen :: inschrijven en bijschrijven

  • Inschrijving sluit: woensdag 16 juni 18:00 uur; Bij inschrijving dient dubbel roeien en dubbel bootgebruik duidelijk vermeld te worden.
  • Inschrijven is mogelijk tot aan de sluiting van de inschrijving (woensdag 16 juni 18:00 uur). Alle inschrijvingen worden in principe geaccepteerd.
  • Nummers met minder dan 3 inschrijvingen worden niet verroeid. De nummers die niet worden verroeid worden woensdag 16 juni 22:00 op deze webplek gepubliceerd.
  • Bijschrijven na sluiting van de inschrijving (maar voor de loting) is mogelijk, mits dit niet leidt tot een verandering in het aantal voorwedstrijden (oftewel: het programma blijft ongewijzigd).
  • Na de loting (donderdag 17 juni 20:00 uur) is in principe geen bijschrijving meer mogelijk. Alleen als de betreffende ploeg zelf toestemming regelt van alle overige deelnemende ploegen en als het aantal voorwedstrijden ongewijzigd blijft (geen verandering van het programma) kan bijgeschreven worden. Bijschrijvingen kunnen aangemeld worden bij de wedstrijdleider.
Martini Regatta

nieuws
contact
downloads

wedstrijd

bepalingen
algemeen
inschrijvingen
loting
verkeersregels
veiligheid
uitgeschreven nrs
tijdschema

informatie

roeibaan
links
commissie
route
fietsverhuur
junioren

inschrijvingen

matrix
per veld
per vereniging

loting

matrix
per veld
per heat
per vereniging

uitslagen

live tracker
via Twitter
per veld
per heat
per vereniging

archief

oude uitslagen
baanrecords