Sponsoring

Al vele jaren is de Martini Regatta een begrip in de Nederlandse roeiwereld. De wedstrijd is berucht voor de harde wind en de barre omstandigheden, desondanks komen er ieder jaar meer dan 1500 roeiers uit binnen- en buitenland op deze mooie wedstrijd af. Naast het feit dat deze wedstrijd een prachtig sportevenement is, is het ook een goede 'Groningen promotie'.


Voor bedrijven is er een groot scala aan mogelijkheden wat betreft sponsoring. Mocht u meer informatie over deze mogelijkheden willen, dan kunt u altijd contact opnemen met sponsoring@martiniregatta.nl

Partners en sponsoren

Trip

Trip Advocaten & Notarissen is het grootste advocaten- en notarissenkantoor van Noord-Nederland, met circa tachtig juristen en bedrijfsadviseurs verspreid over drie vestigingen. Verwacht van ons geen grote gebaren, moeilijke woorden of juridische tovenarij. Wat kunt u wél verwachten? Uitgekiende, specialistische dienstverlening binnen een gestroomlijnde organisatie met korte lijnen. Een gedegen kennis van de (noordelijke) markt. Gedrevenheid om overtuigend tot snelle oplossingen te komen. En een pragmatische, zakelijke aanpak van problemen, altijd vanuit de gedachte dat voorkomen beter is dan genezen.



Droomparken Al ruim 15 jaar ontwikkelt en beheert DroomParken kwalitatief hoogwaardige recreatieparken op de meest bijzondere plekken in Nederland. Door de jaren lange ervaring en diversiteit die de verschillende parken bieden, is DroomParken een absolute specialist in de recreatieve branche. DroomParken beschikt nu over 10 recreatieparken welke allen zo gesitueerd zijn dat ze aan de vele verschillende wensen en eisen van de eigenaren en huurders kunnen voldoen. Of u nu wilt recreëren in de luxe van een prachtige exclusieve villa in het groene hart van de Veluwe of in een heerlijk comfortabel chalet direct aan de kust, alles is mogelijk!


Sanelco Sanelco is de handelsnaam van Citeq Health Products BV. Ons bedrijf levert al sinds 1994 sneltesten voor professionals en consumenten. Door onze farmaceutische en biotechnologische kennis zijn wij in staat om nieuwe ontwikkelingen in zelftesten vroegtijdig te signaleren en te beoordelen. En alleen wat werkelijk goed en betrouwbaar is, maken wij geschikt voor de Nederlandstalige consument.


Andante
Andante Europe.






Martini Regatta

Nederlands Engels

home

wedstrijd bepalingen

algemeen
inschrijvingen
loting
verkeersregels
veiligheid
junioren
jeugd
veteranen
fairness committee
tijdschema

informatie

sponsoring
roeibaan
links
commissie
route
fietsverhuur
VIP

sprint

inschrijvingen
loting

regatta

inschrijvingen
loting

archief

oude uitslagen