Sponsoring

Al vele jaren is de Martini Regatta een begrip in de Nederlandse roeiwereld. De wedstrijd is berucht voor de harde wind en de barre omstandigheden, desondanks komen er ieder jaar meer dan 1500 roeiers uit binnen- en buitenland op deze mooie wedstrijd af. Naast het feit dat deze wedstrijd een prachtig sportevenement is, is het ook een goede 'Groningen promotie'.


Voor bedrijven is er een groot scala aan mogelijkheden wat betreft sponsoring. Mocht u meer informatie over deze mogelijkheden willen, dan kunt u altijd contact opnemen met sponsoring@martiniregatta.nl

Partners en sponsoren

Trip

Trip Advocaten & Notarissen is het grootste advocaten- en notarissenkantoor van Noord-Nederland, met circa tachtig juristen en bedrijfsadviseurs verspreid over drie vestigingen. Verwacht van ons geen grote gebaren, moeilijke woorden of juridische tovenarij. Wat kunt u wél verwachten? Uitgekiende, specialistische dienstverlening binnen een gestroomlijnde organisatie met korte lijnen. Een gedegen kennis van de (noordelijke) markt. Gedrevenheid om overtuigend tot snelle oplossingen te komen. En een pragmatische, zakelijke aanpak van problemen, altijd vanuit de gedachte dat voorkomen beter is dan genezen.Malengo Wij zijn Malengo. Wij zijn online doordenkers. Samen met veranderende organisaties vertalen we doelen naar online dienstverlening. We geloven hierbij in projecten met minder regels, afbakening en bureaucratie en meer visie, passie en ambitie.

Malengo werkt aan uitdagende opdrachten voor geweldige opdrachtgevers. Onze klanten zijn maatschappelijke organisaties als zorginstellingen, gemeenten en woningcorporaties. Met hen willen we samenwerken aan optimale dienstverlening voor hun klanten en medewerkers.

Ferrorent De onderneming Ferro Rent is op 1 april 1978 opgericht door mevrouw F.J.Hamminga-Liewes. In de loop der jaren heeft Ferro Rent zich ontwikkeld tot specialist als het gaat om de verhuur van rijplaten(ijzer), rijplaten(kunststof), draglineschotten en stelconplaten. Ferro Rent wordt ingeschakeld bij projecten in de bouw en de grond-, weg- en waterbouwsector.

Droomparken Al ruim 15 jaar ontwikkelt en beheert DroomParken kwalitatief hoogwaardige recreatieparken op de meest bijzondere plekken in Nederland. Door de jaren lange ervaring en diversiteit die de verschillende parken bieden, is DroomParken een absolute specialist in de recreatieve branche. DroomParken beschikt nu over 10 recreatieparken welke allen zo gesitueerd zijn dat ze aan de vele verschillende wensen en eisen van de eigenaren en huurders kunnen voldoen. Of u nu wilt recreëren in de luxe van een prachtige exclusieve villa in het groene hart van de Veluwe of in een heerlijk comfortabel chalet direct aan de kust, alles is mogelijk!


LagerweyWind Lagerwey is a turbine manufacturer for direct drive turbines in the multi-megawatt class. The company is located in Barneveld, the Netherlands. The company has a solid base of inhouse expertise which dates back to the early years of modern wind turbine technology. The founders have taken the lead in the key areas of development and operations. This expertise was bundled once again, under the name that sounds so familiar: Lagerwey.


Sanelco Sanelco is de handelsnaam van Citeq Health Products BV. Ons bedrijf levert al sinds 1994 sneltesten voor professionals en consumenten. Door onze farmaceutische en biotechnologische kennis zijn wij in staat om nieuwe ontwikkelingen in zelftesten vroegtijdig te signaleren en te beoordelen. En alleen wat werkelijk goed en betrouwbaar is, maken wij geschikt voor de Nederlandstalige consument.


Tiebout Tiebout Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Groningen en Roden. Wij zijn een jong en dynamisch kantoor. Inlevingsvermogen, pro-actief meedenken, accuratesse, besluitvaardigheid, verantwoordelijkheid en professionaliteit staan bij ons centraal.


Andante
Andante Europe.


Wiertsema&Partners Sinds de oprichting in 1979 is het bedrijf in de afgelopen decennia uitgegroeid tot één van de grotere geotechnische onderzoeksbedrijven in Nederland met een omvangrijk geotechnisch laboratorium en een gerenommeerde breed opgezette adviesafdeling.


Martini Regatta

Nederlands Engels
live tracker
video impressie
nieuws
aegir lustrum

wedstrijd

bepalingen
algemeen
inschrijvingen
loting
verkeersregels
veiligheid
senioren
junioren
aangepast roeien
jeugd
veteranen
time trials
uitgeschreven nrs

informatie

sponsoring
roeibaan
links
commissie
route
fietsverhuur

sprint

inschrijvingen
loting
uitslagen

regatta

inschrijvingen
loting
uitslagen

archief

oude uitslagen