Omwisselen banen

Dit jaar is besloten om de wedstrijdbanen om te wisselen ten opzichte van voorgaande jaren. Dit betekent dat in baan 8 opgeroeid wordt. Zie verkeersregels voor meer informatie. Daarnaast willen wij u er nogmaals op attenderen dat het niet toegestaan is voor botenwagens om aan de kant van de finishtoren te parkeren.

Welkom bij de Martini Regatta 2013

Welkom op de website van de Martini Regatta en Martini Sprint 2013. De Martini Regatta wordt in 2013 verroeid op zaterdag 22 en zondag 23 juni op de Watersportbaan in Harkstede (Groningen). De wedstrijd wordt voorafgegaan door de Martini Sprint wedstrijden op vrijdag 21 juni. Dit jaar is de Martini Regatta ook uitgeroepen tot Aegir Lustrumwedstrijden.


Deze website wordt de plek voor alle informatie over deze evenementen: inschrijvingen, lotingen en uitslagen worden hier steeds zo snel mogelijk gepubliceerd. We hopen jullie middels deze site alle informatie te kunnen geven de komende tijd en dat we jullie in groten getale mogen verwelkomen in het mooie Groningen in het weekend van 21, 22 en 23 juni 2013!


Met sportieve groeten,
Namens de Groninger Roeibond,

De Martinicommissie 2013